Káosz- Amigosz

Történnek dolgok, melyeket közölök...:D

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szólottatok

  • Moldován Csaba: Üdv, Látom beraktad az alap gombpárt :-) Nincs kedved sajátot berakni, minden bejegyzéshez? (2010.08.12. 07:32) like or not like
  • ÉN..: Tudod, néha kell egy kis izgalom...:) (2009.11.30. 06:35) WÁÁÁÁ
  • Lakásfelújító Feri: Ugyan miért lenne jó neked Budapesten? Ot kolbászból van a kerítés talán_? Feladnád a megszokott, ... (2009.11.29. 09:19) WÁÁÁÁ
  • Lakásfelújító Feri: Ezek az épületeket valószínű nem véletlenül hanyagolják el. Nyugodj meg kedves posztíró, ezeknek m... (2009.11.29. 09:16) Kecskemét-Homokbánya
  • ÉN..: Hali! Jó lehet kicsit kevés bele, de még elfutogat :) Baján vettem volna a gépet a volt csop.társ... (2008.04.22. 06:28) Az új gépem...
  • Utolsó 20

2008.04.10. 09:04 ÉN..

Munkahelyi életképek...

Most jött el az idő arra, hogy a munkahelyi problémáimat megosszam veletek. Az emberek okoznak nekem problémát és nem a munka, de a velük való kommunikáció szorosan hozzáfűződik.
Szóval kezdem megismerni a tipikus magyar vidéki embert. Milyen is Ő? Hát akkor jellemezzük, nem normális, önző és az átlagot nézve büdös. Hogy miért is?
Hát példák ezreivel tudok szolgálni. A legjobb dolog, mikor bejönnek nagy haraggal, hogy nekik ugyan mé' 50 vagy 100 ezer Ft-os a villanyszámlájuk és tőlem kérnek rá választ!!!!
Talán mert elfogyasztotta???!!!! De nem ám hogy megnéznék az óraállás leolvasásának pontosságát, az már nem, mert az olyan egyszerű feladat.
Ezek után még folytatódik a tipikus Magyar hozzáállás: "Há' a szomszédé csak 3000.-Ft, az enyém mé'nem annyi??" Talán mert teljesen más háztartásban vannak, más felszerelés, más fogyasztási szokás!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De azt nagyon szeretem, mikor ha kijön egy hatalmas összegről a villanyszámla, akkor tudnak háborogni az emberek, de mikor a leolvasó nem olvassa le az éves óraállást, hanem beírja a tavalyit, és ott lesz egy nagyobb összeg túlfizetés, akkor olyan előszeretettel lapítanak!! De könyörgöm, az elfogyasztott villamos energia pénzbe kerül!!!!! Akkor nem jön rá, hogy te jó ég én fogyasztottam és mégis van vagy 50 ezer túlfizetésem??!! Ez nem érdekes? Vagy ez természetes??
És jön még érdekes eset: " Begyüttem, me' má' szótak, hogy a nevemet át, és itt meglehet"  Ha?????----> Ez azt jelenti , hogy vagy 20 éve lakik ott, de még mindig az előző tulaj nevén van a fogyasztási hely, és szeretné átíratni.
Meg amit a legjobban szeretek: "Tudja a múlt hónapban voltam itt, az ügyemmel, és nem jött semmi" Ezt imádom, honnan emlékeznék, rá ,hogy mikor volt ott és milyen üggyel kapcsolatban, de nem akarja megmondani, hogy mi volt az, nekem kell kitalálnom, mert maga sem tudja, mert olyan részeg, hogy beszélni sem tud...
Szóval vannak érdekes esetek. De vannak normális, kedves emberek is, akik értékelik az igyekezetemet és türelmemet. Kár, hogy nem csak ilyen emberek vannak. Néha idegrohamot tudnék kapni ezektől a nem normális emberektől. Tudom, hogy senki sem lehet, agyoniskolázott, de azért nem kerül sokba normálisan megbeszélni a dolgokat.
Azért a munkám sem megy olyan egyszerűen, hiszen csak egy toll és egy papír áll rendelkezésemre és ezek után viszem fel a gépbe az ügyet. Ami 2*es ügyintézést jelent. Kár hogy a cég, ennyire nem törődik a fogyasztóival és a dolgozóival.
Hiányzik egy kis jóga, főleg a durvább napok után. Nincs valakinek egy jóga DVD-je?? Szívesen fogadnám...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kellezis.blog.hu/api/trackback/id/tr87419367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása